Merhabalar, Ben Mina Nur Bayram. Tıp fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim. Öncelikle yurt dışında dil eğitimi almak istememdeki sebep İngilizcenin ilerde önüme bir engel olarak çıkmasını engellemek, mesleğimde emin adımlarla ilerlemek istememdi. Academix’e İstanbul’da katıldığım bir fuarda rastladım.
Ardından internet üzerinden araştırmalarımı yaptım. Danışmanımın ilgisi, tatlı dili, yönlendirmesi Academix’den hizmet almam için gerekçe oluşturdu. Gerek vize, gerekse süreç esnasında yaşadığım memnuniyeti belirtmek isterim. Tabii ki bu deneyim yurt dışına ilk defa çıkacak olanlar için inanılmaz bir deneyim, farklı insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girmek ufkunuzu ve kendinize olan güveninizi, inancınızı geliştiriyor.
St. Giles Eastbourne, küçük fakat şirin bir butik okuldu. Öğretmenlerin ilgisi, herhangi bir sıkıntı ve sorununuz olduğunda bunun hemen çözülmesi çok güzeldi. Konakladığım otel bir aile oteliydi. İnsanlar çok sevecen ve güler yüzlüydüler. Güvenlik, temizlik ve daha pek çok konuda gayet memnun kaldım. Tabii ki İngiliz sterlininin pahalı olması bir dezavantaj fakat gittiğim şehrin yaşam açısından ucuz olması bana bu durumu fazla hissettirmedi.
Mina Nur Bayram
St. Giles International Dil Okulu - Eastbourne, İngiltere
2017 Yurtdışı Dil Okulu Öğrencisi
Academix Danışmanı: İlayda Atuner
ilayda@academix.com.tr
+90 212 249 94 89 | +90 553 406 01 99
Malta Maceram: Academix ile İkinci Kez Aynı Güvenle
Academix ile Malta'da ikinci kez eğitim alan öğrencimizin deneyimi Devamı
Huma Dilara Yılmaz
Öğrenci
Academix ile Almanya'da Eğitim Deneyimim
Öğrencimiz Ayça S. Academix ile Almanya'da eğitim deneyimini bizlerle paylaştı. Devamı
Ayça Safi
Öğrenci
İngiltere'de Lise Hayalim Sonunda Gerçek Oldu!
Öğrencimiz Yusuf Capar'ın İngiltere'de lise değişim süreci ve Canterbury deneyimleri Devamı
Yusuf Capar
Öğrenci
İngiltere'de Lise Değişim Sürecim
Öğrencimiz Şevval Duru'nun İngiltere'de lise değişim süreci ve Canterbury deneyimleri Devamı
Sevval Duru Dopoglu
Öğrenci