Culinary Arts Academy of Switzerland

HEMEN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK ALIN

Adınız*
Soyadınız*
E-posta*
Telefon*
Bizi Nereden Duydunuz?*
Bilgi Almak İstediğiniz Şube*
Mesajınız

Genel Bilgiler

Okul hakkında genel bilgiler

Culinary Arts Academy of Switzerland, Swiss Education Group'a bağlı bir otel okuldur. Swiss Education Group 1982 yılında kurduğu ilk otel okuldan beri dünyanın önde gelen otelcilik eğitim ağı olmuştur. Swiss Education Group konaklama sektöründe yeni standartlar belirlemiş ve mezunları için ilham sağlamıştır.

Culinary Arts Academy of Switzerland'ı seçerek en tanınmış uluslararası enstitüde aşçılık eğitimi alabilirsiniz:

* En iyi mutfak gelenekleri
* Son teknolojiye sahip eğitim, mutfak ve tesisler
* En son yönetim yöntemleri
* Avrupa'nın kalbinde eğitim

Culinary Arts Academy of Switzerland tuku ve özveri ile birlikte, tamamlayıcı malzemeler ile yaratıcı bir mutfak kariyeri sağlayacaktır.

Sunulan Programlar

Bachelor in Culinary Arts:

  • Year 1 Swiss Advanced Certificate in Culinary Arts: Acquire the Skill:
    Lucerne or Le Bouveret campus: 2 academic terms (2x11 weeks)
    Le bouveret campus: 1 academic term (11 weeks)
    Paid internship: in Switzerland (4-6 months)
  • Year 2 Swiss Higher Diploma in Culinary Studies: Master the Art:
    Le bouveret campus: 2 academic terms (2x11 weeks)
    Paid internship: in Switzerland or worldwide (4-6 months)
  • Year 3 Take the Lead: Bachelor of Arts (Honours) in Culinary Arts: 
    Le Bouveret campus: 2 academic terms (2x11 weeks)
     

Postgraduate Diploma and Master Degree in Culinary Management:

  • Postgraduate Diploma in Culinary Arts: Discover the culinary world
    Le Bouveret campus: 2 academic terms (2x11 weeks)
    Paid intership: in Switzerland (4-6 months)
  • Master of International Business in Culinary Management: Innovate the culinary trends:
    Le Bouveret campus: 2 academic terms (2x11 weeks)
    Paid intership: in Switzerland or worldwide (4-6 months)

Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts:

  • Year 1 Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts:
    Lucerne campus: 2 academic terms (2x11 weeks)
    Paid internship: in Switzerland or worldwide (4-6 months)

Kabul Kriterleri

 

Bachelor:

  • Lise diploması
  • IELTS 5.0 TOEFL iBT 61
  • Minimum 18 yaş

Postgraduate Diploma and Master Degree in Culinary Management:

  • Lisans diploması ya da 3 yıllık yönetici seviyesinde sektör tecrübesi
  • IELTS 5.0 TOEFL 61
  • Minimum 21 yaş

Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts:

  • Lise diploması
  • IELTS 5.0 TOEFL 61
  • Minimum 18 yaş

Başvuru Tarihleri

İsviçre vizesi onaylanması 12 hafta kadar sürebilmektedir.

2016:

  • Summer: 4 July - 16 September
  • Fall: 3 October - 16 December

2017:

  • Winter: 9 January - 24 March
  • Spring: 3 April - 16 June
  • Summer: 3 july - 15 September
  • Fall: 2 October - 15 December

2018:

  • Winter: 8 January - 23 March
  • Spring: 9 April - 22 June
  • Summer: 9 July - 21 September
  • Fall: 8 October - 21 December

Program Ücretleri

Bachelor:

Postgraduate Diploma and Master Degree in Culinary Management:

Specialisation in Swiss Pastry and Chocolate Arts:

 

 

Harita

Sokak Görüntüsü

Fotograf Galerisi

HEMEN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK ALIN

Adınız*
Soyadınız*
E-posta*
Telefon*
Bizi Nereden Duydunuz?*
Bilgi Almak İstediğiniz Şube*
Mesajınız

YURTDIŞI EĞİTİM NAVİGASYON

Yurtdışı Eğitim Hakkındaki Tüm Merak Edilenler