Le Cordon Blue Paris

HEMEN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK ALIN

Adınız*
Soyadınız*
E-posta*
Telefon*
Bizi Nereden Duydunuz?*
Bilgi Almak İstediğiniz Şube*
Mesajınız

Genel Bilgiler

Okul hakkında genel bilgiler

Le Cordon Bleu dünya standartlarında programları ile mutfak ve otelcilik eğitimini en üst düzeyde sunmaya adanmış eğitim kurumlarının dünyaca ünlü bir ağdır. Le Cordon Bleu Aşçılık Okulu 500 aşkın bir süredir Fransız gastronomisinin temel taşı olmuştur.

Peki neden Le Cordon Bleu Paris? 

  • Mükemmellik, görsel ve lezzet olmak üzere her yönüyle en iyi sonuçları üretme kararlılığı. Başkalarına zevk sağlama arayışında üstünlük arzusu ve gerçek sanatçılığa ulaşma prestijidir. 
  • Yaratıcılık, tekniklerin ötesine geçme ve öğretilende sürekli yenilikler yapabilme yeteneği.

  • Gelenek ve yeniliği daha iyi bir hale getirmek için modernite, göze olduğu kadar damak zevkine hitap eden zerafet elde etmek.

  • Fransız mutfağının büyük isimlerinden miras kalan tekniklerin ve mutfak uzmanlığının sürdürülmesinin sağlanmasıyla bilgi aktarımı sürdürülmektedir.

Sunulan Programlar

Paris Kampüsünde Sunulan Programlar:

Cuisine:

Grand Diplome in Professionnal Immersion:

  • Süre: 18 ay
  • Kabul Şartları: 18 yaş ve üstü, Lise Diploması veya eşdeğeri. Önceden mutfak deneyimi gerekmez
  • Kurs Ücreti: 49,900 € (malzemeler, üniformalar, Zwilling bıçak seti, öğrenme materyalleri dahil)

Grand Diplôme:

  • Diller: Fransızca ve İngilizce
  • Süre: 9 ay
  • Eğitim Süresi: 36 saat
  • Kabul Şartları: Adaylar en az 18 yaşında olmalı ve Fransız Bakaloryası veya eşdeğeri diploma almış olmalıdır
  • Eğitim Ücreti: 47,400 € (üniforma ve ekipman ücrete dahil.)

Cuisine Diploma in Professional Immersion :

  • Süre: 15 ay
  • Kabul Şartları: 18 yaş veya üstü, Lise Diploması veya eşdeğeri. Önceden mutfak deneyimi gerekmez
  • Eğitim Dili: Program Fransızca dilinde öğretilir ve gösteriler ve teori dersleri sırasında İngilizce'ye çevrilir.
  • Eğitim Ücreti: 30 400 € (malzemeler, üniformalar, Zwilling bıçak seti, öğrenme materyalleri dahil)

Diplôme de Cuisine with Culinary Management:

  • Süre: 12 ay
  • Eğitim Süresi: 18-21 saat
  • Kabul Şartları: Lise diploması veya eşdeğeri ve İngilizce dil kanıtı. Önceden bir mutfak deneyimi gerekli değildir. Tüm öğrenciler 18 yaş ve üstü olmalıdır.
  • Eğitim Ücreti: 38,200 €

Cuisine Diploma:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 9 ay
  • Eğitim Süresi: 20 saat
  • Kabul Şartları: Adaylar en az 18 yaşında olmalı ve Fransız Bakaloryası veya eşdeğeri diploma almış olmalıdır.
  • Eğitim Ücreti: 27,900 € (üniform ve ekipman ücrete dahil)

Diploma in Culinary Management:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 3 ay
  • Eğitim Süreci: Haftalık saatler- Yaklaşık 24 Saat
  • Kabul Şartları: Le Cordon Bleu Grand Diplôme, Mutfak Diploması veya Diplôme de Pâtisserie veya muadili veya yemek pişirme veya hamur işlerinde önemli bir mesleki deneyim kanıtı. Motivasyon mektubu (500 kelime) ve mülakat.

Advanced Culinary Techniques:

  • Diller: Fransızca, İngilizce'ye tercüme
  • Süre: 4 gün
  • Eğitim Süresi: 35 saat
  • Kabul Şartları: Le Cordon Bleu Grand Diplôme veya Mutfak Diploması veya 2 yıllık mesleki deneyim.
  • Eğitim Ücreti: 1,890 € (kayıt ücretleri, mutfak eşyaları - kendi üniformalarınızı getirmeniz gerektiğini lütfen unutmayın)

Basic Cuisine Certificate: 

Intermediate Cuisine Certificate: 

Superior Cuisine Certificate:

Cuisine Short Coures: 

Pastry & Confectionery:

Grand Diplome in Professional Immersion:

  • Süre: 18 ay
  • Kabul Şartları:18 yaş veya üstü, Lise Diploması veya eşdeğeri. Önceden mutfak deneyimi gerekmez .
  • Eğitim Dili: Program Fransızca öğretilir ve gösteriler ve teorik dersler sırasında İngilizce'ye çevrilir. Grand Diplôme in Professional Immersion Programı ile başlamadan önce Fransızca için A1 seviyesi gereklidir.
  • Eğitim Ücreti: 49,900 € (malzemeler, üniformalar, Zwilling bıçak seti, öğrenme materyalleri dahil)

Grand Diplome:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 9 ay
  • Eğitim süresi: 36 saat
  • Kabul Şartları: Adaylar en az 18 yaşında olmalı ve Fransız Bakaloryası veya eşdeğeri diploma almış olmalıdır.
  • Eğitim Ücreti: 47,400 € (üniforma ve ekipman ücrete dahil)

Pastry Diploma in Professional Immersion :

  • Süre: 15 ay
  • Eğitim Dili: Program Fransızca dilinde öğretilir ve gösteriler ve teori dersleri sırasında İngilizce'ye çevrilir.
  • Kabul Şartları: 18 yaş veya üstü, Lise Diploması veya eşdeğeri. Önceden mutfak deneyimi gerekmez.
  • Eğitim Ücreti: 24,500 € (malzemeler, üniformalar, Zwilling bıçak seti, öğrenme materyalleri dahil)

Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management:

  • Süre: 12 ay
  • Eğitim Süresi: 18-21 saat
  • Kabul Şartları: Lise diploması veya eşdeğeri ve İngilizce dil kanıtı. Önceden bir mutfak deneyimi gerekli değildir. Tüm öğrenciler 18 yaş ve üstü olmalıdır.
  • Eğitim Ücreti: 31,700 €

Pastry Diplome:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 9 ay
  • Eğitim Süresi: 16-18 saat
  • Kabul Şartları: Adaylar en az 18 yaşında olmalı ve Fransız Bakaloryası veya eşdeğeri diploma almış olmalıdır.
  • Eğitim Ücreti: 22,000 € 

Diploma in Culinary Management:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 3 ay
  • Eğitim Süresi: 24 saat (haftalık)
  • Kabul Şartları: Le Cordon Bleu Grand Diplôme, Mutfak Diploması veya Diplôme de Pâtisserie veya muadili veya yemek pişirme veya hamur işlerinde önemli bir mesleki deneyim kanıtı. Motivasyon mektubu (500 kelime) ve mülakat.
  • Eğitim Ücreti: 7,200€

Basic Pastry Certifica:

Intermediate Pastry Certifica:

Superior Pastry Certifica:

Pastry Short Courses: 

Hospitality Management & Gastronomy

Bachelor of Business in Culinary Arts:

  • Diller: İngilizce
  • Süre: 3 yıl (6 dönem)
  • Kabul Şartları: Kurs başladığında adayların 18 ile 28 yaş arasında olması gerekir. Lise Diploması veya eşdeğeri ve transkript. İngilizce Seviyesi: IELTS'de 5.5, TOEFL IBT'de veya Cambridge Gelişmiş Sınavında 63 Staj için Fransızca gereklidir Özgeçmiş ve 500 kelimelik bir kapak mektubu.
  • Eğitim Ücreti:1. yıl : Avrupalı ​​öğrenciler için 12 500 €. Avrupalı ​​olmayan öğrenciler için 13 500 €
                         2. ve 3. yıl: Avrupalı ​​öğrenciler için 12 000 €. Avrupalı ​​olmayan öğrenciler için 13 000 €

Bachelor of Business in International Hospitality Management:

  • Diller: İngilizce
  • Süre: 3 yıl (6 dönem)
  • Kabul Şartları: Kurs başladığında adayların 18 ile 28 yaş arasında olması gerekir. Lise Diploması veya eşdeğeri ve transkript. İngilizce Seviyesi: IELTS'de 5.5, TOEFL IBT'de veya Cambridge Gelişmiş Sınavında 63 Staj için Fransızca gereklidir Özgeçmiş ve 500 kelimelik bir kapak mektubu.
  • Eğitim Ücreti:1. yıl : Avrupalı ​​öğrenciler için 12 500 €. Avrupalı ​​olmayan öğrenciler için 13 500 €
                          2. ve 3. yıl: Avrupalı ​​öğrenciler için 12 000 €. Avrupalı ​​olmayan öğrenciler için 13 000 €

Wine and Management Programme :

  • Diller: İngilizce, Fransızca
  • Süre: Şarabın profesyonel evrenini keşfetmek için 3 aşamalı staj dahil 10 ay
  • Eğitim Süresi: Ortalama 25 saat
  • Kabul Şartları: Adaylar kursun başında en az 18 yaşında olmalı ve Fransız Bakaloryası veya eşdeğeri diploma, Lise Diploması (ABD), Lise Sertifikası (Japonya), GCSE (İngiltere) almış olmalıdır. Adaylar çok iyi düzeyde yazılı ve sözlü Fransızca veya İngilizce bilmelidir.
  • Eğitim Ücreti: 19,800 € (Tam ders kayıt ücretleri, 4 üzüm bağı ziyareti veöğrenci üniforması dahildir.)

 Diploma in Culinary Management:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 3 ay
  • Eğitim Süresi: 24 saat (haftalık)
  • Kabul Şartları:  Le Cordon Bleu Grand Diplôme, Mutfak Diploması veya Diplôme de Pâtisserie veya muadili veya yemek pişirme veya hamur işlerinde önemli bir mesleki deneyim kanıtı. Motivasyon mektubu (500 kelime) ve mülakat.
  • Eğitim Ücreti: 7,200 € (öğrenim ücreti, ekipman ve tadımlar dahil)

Wine & Spirits

Wine and Management Programme:

  • Diller: Fransızca, İngilizce
  • Süre: Şarabın profesyonel evrenini keşfetmek için 3 aşamalı staj dahil 10 ay
  • Kabul Şartları:  Adaylar kursun başında en az 18 yaşında olmalı ve Fransız Bakaloryası veya eşdeğeri diploma, Lise Diploması (ABD), Lise Sertifikası (Japonya), GCSE (İngiltere) almış olmalıdır. Adaylar çok iyi düzeyde yazılı ve sözlü Fransızca veya İngilizce bilmelidir.
  • Eğitim Ücreti: 19,800 € 

Intensive Wine Course:

  • Dil: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 2 hafta
  • Eğitim Süresi: 55 saat (pazartesiden cumaya, 09:30 - 17:00)
  • Kurs Ücreti: 1,800€

Evening Wine Tasting :

  • Tüm kısa kurslar Fransızca olarak öğretilir ve İngilizce'ye çevrilir. Kurs günü, Le Café Le Cordon Bleu'da ve La Boutique'de kitap hariç (% -5)% 10 indirimden yararlanacaksınız. Kursun bitiş saati katılımcı sayısına bağlıdır.

Initiation to the Art of Sake:

  • Süre: 1 ay
  • Kurs Ücreti: 350.00€ 

Continuing Education & Professional Development

 Advanced Studies in Taste HEG Programme: 

  • Dil: Fransızca, İngilizce
  • Süre: 2 Hafta
  • Eğitim Süresi: 30 saat
  • Tarih: 14-26 Ekim 2019
  • Kabul Şartları: Adaylar başvuru formu (motivasyon, tecrübe, projeler, özgeçmiş) temelinde seçilir. Akıcı Fransızca veya İngilizce esastır.
  • Kurs Ücreti: 7,500 € (akademik kurs, simültane çeviri, konaklama, yemek ve programa bağlı yerel ulaşım dahil)

Advanced Culinary Techniques:

  • Süre: 4 ay
  • Eğitim Süresi: 35 saat
  • Kabul Şartları: Le Cordon Bleu Grand Diplôme veya Mutfak Diploması veya 2 yıllık mesleki deneyim.
  • Kurs Ücreti: 1,890€ 

 Diploma in Culinary Management:

  • Süre: 3 ay
  • Kurs Süresi: 24 saat
  • Kabul Şartları: Le Cordon Bleu Grand Diplôme, Mutfak Diploması , Diplôme de Pâtisserie veya muadili,yemek pişirme veya pastacılıkta önemli bir mesleki deneyim kanıtı olmalıdır. Motivasyon mektubu (500 kelime) ve mülakat
  • Kurs Ücreti: 7,200€

Le Cordon Bleu Conferences: A Taste for Knowledge:

Bakery, Danish Pastries & Artisan Breads

 Diplôme de Boulangerie with Culinary Management:

  • Süre: 9 ay
  • Eğitim Süresi: 18-21 saat
  • Kabul Koşulları: Lise diploması veya eşdeğeri ve İngilizce dil kanıtı. Önceden bir mutfak deneyimi gerekli değildir. Tüm öğrenciler 18 yaş ve üstü olmalıdır.
  • Kurs Ücreti: 20,900 €

Boulangerie Diploma:

  • Süre: 2 ay staj dahil 6 ay
  • Eğitim Süresi: 15-18 saat
  • Kabul Şartları: Başvuru sahipleri en az 18 yaşında olmalıdır ve aşağıdakilere eşdeğer olmalıdır: Lise Diploması (ABD) (CAD) - Lise Sertifikası (Japonya) - GCSE (İngiltere) - Baccalaureate (Fransa) veya diğer.
  • Kurs Ücreti: 13,000 €

Basic Boulangerie Certificate

Advanced Boulangerie Certificate

Diploma in Culinary Management:

  • Süre: 3 ay
  • Eğitim Süresi: 24 saat (haftalık)
  • Kabul Şartları: Le Cordon Bleu Grand Diplôme, Mutfak Diploması , Diplôme de Pâtisserie veya muadili,yemek pişirme veya pastacılıkta önemli bir mesleki deneyim kanıtı olmalıdır. Motivasyon mektubu (500 kelime) ve mülakat.
  • Eğitim Ücreti: 7,200€

Bakery Short Courses

Gourmet & Short Courses

Les Petits Cordons Bleus

Les Petits Cordons Bleus in Paris

Harita

Sokak Görüntüsü

Fotograf Galerisi

HEMEN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK ALIN

Adınız*
Soyadınız*
E-posta*
Telefon*
Bizi Nereden Duydunuz?*
Bilgi Almak İstediğiniz Şube*
Mesajınız

YURTDIŞI EĞİTİM NAVİGASYON

Yurtdışı Eğitim Hakkındaki Tüm Merak Edilenler