BİLGİ İSTE İLETİŞİM
Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu

 

Le Cordon Bleu dünya standartlarında programları ile mutfak ve otelcilik eğitimini en üst düzeyde sunmaya adanmış eğitim kurumlarının dünyaca ünlü bir ağdır. Le Cordon Bleu Aşçılık Okulu 500 yılı aşkın bir süredir Fransız gastronomisinin temel taşı olmuştur. Le Cordon Bleu London mutfak sanatlarının ustalık ve takdirini korumakta ve aktarmaya devam etmektedir. Kendi mutfak programları aracılığıyla Fransız mutfak tekniğinin muhafızı olarak kabul edilir.

Uluslararası alanda usta şefler ve endüstri profesyonellerince, Le Cordon Bleu öğrencilerin uygulamalı öğrenim yoluyla deneyim kazanmalarında, kendine özgü öğretim metodolojisini uygulamaktadır.

Le Cordon Bleu’da öğrenciler, restoran mutfakları, catering, restoran ve otel yönetimi, gazetecilik, danışmanlık, yemek servisi, yemek tasarımı ve eğitim gibi alanlarda geniş bir yelpazede, başarılı kariyer için gayret sarfetmektedir.

Yüzyılı aşkın bir süredir geleneksel ve mükemmeliyetçi yaklaşımıyla Le Cordon Blue ağı, Gastronomi, Hizmet ve İşletmecilikte yenilikçi ve en iyi uygulamayı sunmak için çalışmaktadır. Ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ile birlikte yürütülen eğitim, öğretim ve araştırma, genişleyen uluslararası bir ağ üzerinden sunulmaktadır. Bağımsız bir kuruluş olmasına rağmen Le Cordon Bleu ağı, aynı zamanda titizlik, alaka ve örnek bir kurumsal yapı  sağlamak için sanayi, eğitim ve üniversite ortakları ile işbirliği içinde çalışır.

Kategori

Açıklamalar

Kuruluş:

Paris 1895

Profil:

Dünyanın en büyük aşçılık okulu olup profesyonel eğitime yönelik bir öğrenim sunmaktadır

Yerleşke:

Londra'nın kalbi olan 15 Bloomsbury Meydanı'nda, şık Covent Garden, Soho ve Leicester Meydanı'na kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Programlar:

Diplôme de Cuisine
Diplôme de Pâtisserie
Le Grand Diplôme®

Entrepreneurial Hospitality Management

Takvim:

Kış Dönemi (Ocak – Eylül)
Bahar Dönemi (Nisan – Aralık)
Yaz Dönemi (Haziran – Mart)
Güz Dönemi (Eylül – Haziran)

Öğrenci Nüfusu

Uluslararası 20000 Kayıtlı Öğrenci


Kabul Kriterleri ve Gerekli Belgeler:

  • Başvuru formu ve bedeli
  • Résumé / Curriculum vitae (CV)
  • Niyet Mektubu
  • 1 adet pasaport formatında vesikalık fotoğraf
  • Pasaport kimlik ve vize sayfaları fotokopisi 
  • En az 18 yaşını doldurmuş ve lise mezunu olmak

Sunulan Programlar: 

CUISINE:

Grand Diplome (Cuisine and Pastry):
  • Süre: 9 ay | 3 terms
  • Fiyat: 33,995£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Mar 23, 2018, Sep 29, 2017 - Jun 22, 2018, Jan 5, 2018 - Sep 14, 2018, Apr 6, 2018 - Dec 14, 2018
Diplome de Cuisine:
  • Süre: 9 ay | 3 terms (standard), 6 ay | 2 terms (intensive)
  • Fiyat: 19,100£ (standard), 19,288£ (intensive)
  • Tarih: Jun 26, 2017 - Dec 15, 2017  (Intensive), Jun 30, 2017 - Mar 23, 2018  (Standard), Sep 29, 2017 - Jun 22, 2018  (Standard), Oct 2, 2017 - Mar 23, 2018  (Intensive), Jan 3, 2018 - Jun 22, 2018  (Intensive), Jan 5, 2018 - Sep 14, 2018  (Standard), Mar 26, 2018 - Sep 14, 2018  (Intensive), Apr 6, 2018 - Dec 14, 2018  (Standard), Jul 2, 2018 - Dec 14, 2018  (Intensive)
Diplôme de Cuisine with Culinary Management:
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 24,322£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Jun 22, 2018, Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018, Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018
Diplôme de Cuisine with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 26,602£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
Diploma in Culinary Management
  • Süre: 10 hafta
  • Fiyat: 5,995£
  • Tarih: Jul 3, 2017 - Sep 15, 2017, Oct 2, 2017 - Dec 15, 2017, Jan 8, 2018 - Mar 23, 2018, Apr 9, 2018 - Jun 22, 2018, Jul 2, 2018 - Sep 14, 2018, Oct 1, 2018 - Dec 14, 2018
Diploma in Gastronomy, Nutrition & Food Trends
  • Süre: 3 ay
  • Fiyat: 6,000£
  • Tarih: Sep 11, 2017 - Nov 24, 2017, Mar 19, 2018 - Jun 1, 2018, Sep 10, 2018 - Nov 23, 2018
Basic Cuisine Certificate
  • Süre: 3 ay | 1 term
  • Fiyat: 7,350£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Sep 15, 2017, Sep 29, 2017 - Dec 15, 2017, Jan 5, 2018 - Mar 23, 2018, Apr 6, 2018 - Jun 22, 2018, Jun 29, 2018 - Sep 14, 2018, Sep 28, 2018 - Dec 14, 2018
Summer Essentials
  • Süre: 3 hafta
  • Fiyat: 4,950£
  • Tarih: July 9, 2018 
PASTARY & CONFECTIONERY

Grand Diplôme®:
  • Süre: 9 ay | 3 terms
  • Fiyat: 33,995£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Mar 23, 2018, Sep 29, 2017 - Jun 22, 2018, Jan 5, 2018 - Sep 14, 2018, Apr 6, 2018 - Dec 14, 2018
Diplôme de Pâtisserie
  • Süre: 9 ay | 3 terms (standar), 6 ay | 2 terms (intensive)
  • Fiyat: 16,872£ (standard), 17,104£ (intensive)
  • Tarih: Jun 26, 2017 - Dec 15, 2017  (Intensive), Jun 30, 2017 - Mar 23, 2018  (Standard), Sep 29, 2017 - Jun 22, 2018  (Standard), Oct 2, 2017 - Mar 23, 2018  (Intensive), Jan 3, 2018 - Jun 22, 2018  (Intensive), Jan 5, 2018 - Sep 14, 2018  (Standard), Mar 26, 2018 - Sep 14, 2018  (Intensive), Apr 6, 2018 - Dec 14, 2018  (Standard), Jul 2, 2018 - Dec 14, 2018  (Intensive)
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 22,105£
  • Tarih: Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018  (Standard), Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018  (Standard)
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 24,363£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
Diploma in Culinary Management
  • Süre: 10 hafta
  • Fiyat: 5,995£
  • Tarih:Jul 3, 2017 - Sep 15, 2017, Oct 2, 2017 - Dec 15, 2017, Jan 8, 2018 - Mar 23, 2018, Apr 9, 2018 - Jun 22, 2018, Jul 2, 2018 - Sep 14, 2018, Oct 1, 2018 - Dec 14, 2018
Basic Pâtisserie Certificate
  • Süre: 3 ay
  • Fiyat: 6,595£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Sep 15, 2017, Sep 29, 2017 - Dec 15, 2017, Jan 5, 2018 - Mar 23, 2018, Apr 6, 2018 - Jun 22, 2018, Jun 29, 2018 - Sep 14, 2018, Sep 28, 2018 - Dec 14, 2018
Diplôme de Boulangerie
  • Süre: 180 saat | 3 terms
  • Fiyat: 8,736£
  • Tarih:Jul 5, 2017 - Feb 17, 2018, Oct 4, 2017 - May 19, 2018, Jan 10, 2018 - Aug 11, 2018
HOTEL, RESTAURANT & CULINARY MANAGEMENT

Diploma in Culinary Management
  • Süre: 10 hafta 
  • Fiyat: 5,995£
  • Tarih:Jul 3, 2017 - Sep 15, 2017, Oct 2, 2017 - Dec 15, 2017, Jan 8, 2018 - Mar 23, 2018, Apr 9, 2018 - Jun 22, 2018, Jul 2, 2018 - Sep 14, 2018, Oct 1, 2018 - Dec 14, 2018
Grand Diplôme® with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 38,953£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Jun 22, 2018, Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018, Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018
Grand Diplôme® with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 41,069£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
Diplôme de Cuisine with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 24,322£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Jun 22, 2018, Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018, Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018
Diplôme de Cuisine with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 26,602£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 22,105£
  • Tarih:Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018, Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 24,363£
  • Tarih:Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
GASTRONOMY & NUTRITION

Diploma in Gastronomy, Nutrition & Food Trends
  • Süre: 3 ay
  • Fiyat: 6,000£
  • Tarih:Sep 11, 2017 - Nov 24, 2017, Mar 19, 2018 - Jun 1, 2018, Sep 10, 2018 - Nov 23, 2018
CULINARY ARTS & BUSINESS

Grand Diplôme® with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 38,953£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Jun 22, 2018, Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018, Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018
Grand Diplôme® with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 41,069£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
Diplôme de Cuisine with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 24,322£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Jun 22, 2018, Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018, Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018
Diplôme de Cuisine with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 26,602£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018, Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management
  • Süre: 12 ay
  • Fiyat: 22,105£
  • Tarih: Sep 29, 2017 - Sep 14, 2018  (Standard), Jan 5, 2018 - Dec 14, 2018  (Standard)
Diplôme de Pâtisserie with Culinary Management Internship Pathway
  • Süre: 15 ay
  • Fiyat: 24,363£
  • Tarih: Jun 30, 2017 - Sep 14, 2018 , Sep 29, 2017 - Dec 14, 2018
WINES & SPIRITS

Diploma in Wine, Gastronomy and Management
  • Süre: 6 ay
  • Fiyat: 12,500£
  • Tarih: Oct 2, 2017 - Mar 23, 2018, Apr 3, 2018 - Sep 14, 2018

Le Cordon Bleu'nun Türkiye yetkili kayıt ofisi olan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti (program içerikleri, başvuru koşulları, kabul detayları vs.) sunmasının yanı sıra aynı zamanda öğrencilerin burs imkanlarından faydalanmasını sağlamaktadır. Lütfen detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

Bilgi İstek Formu için tıklayınız
İletişime geçmek için tıklayınız 

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

İlgili Linkler: