BİLGİ İSTE İLETİŞİM
Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu dünya standartlarında programları ile mutfak ve otelcilik eğitimini en üst düzeyde sunmaya adanmış eğitim kurumlarının dünyaca ünlü bir ağdır.

Le Cordon Bleu 500 yılı aşkın bir süredir Fransız gastronomisinin temel taşı olmuştur. Le Cordon Bleu mutfak sanatlarının ustalık ve takdirini korumakta ve aktarmaya devam etmektedir. Kendi mutfak programları aracılığıyla Fransız mutfak tekniğinin muhafızı olarak kabul edilir.

Uluslararası alanda usta şefler ve endüstri profesyonellerince, Le Cordon Bleu öğrencilerin uygulamalı öğrenim yoluyla deneyim kazanmalarında, kendine özgü öğretim metodolojisini uygulamaktadır.

Le Cordon Bleu’da öğrenciler, restoran mutfakları, catering, restoran ve otel yönetimi, gazetecilik, danışmanlık, yemek servisi, yemek tasarımı ve eğitim gibi alanlarda geniş bir yelpazede, başarılı kariyer için gayret sarfetmektedir.

Yüzyılı aşkın bir süredir geleneksel ve mükemmeliyetçi yaklaşımıyla Le Cordon Blue ağı, Gastronomi, Hizmet ve İşletmecilikte yenilikçi ve en iyi uygulamayı sunmak için çalışmaktadır. Ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ile birlikte yürütülen eğitim, öğretim ve araştırma, genişleyen uluslararası bir ağ üzerinden sunulmaktadır. Bağımsız bir kuruluş olmasına rağmen Le Cordon Bleu ağı, aynı zamanda titizlik, alaka ve örnek bir kurumsal yapı  sağlamak için sanayi, eğitim ve üniversite ortakları ile işbirliği içinde çalışır.

Kategori

Açıklamalar

Kuruluş:

Paris 1895

Profil:

Dünyanın en büyük aşçılık okulu olup profesyonel eğitime yönelik bir öğrenim sunmaktadır

Yerleşke:

Paris’in meşhur 15. bölgesinin Seine sol kıyısında bulunan, 2 gösteri odalı ve 3 uygulama odalı 4 katlı bir binadır.

Programlar:

Diplôme de Cuisine
Diplôme de Pâtisserie
Le Grand Diplôme®

Şarap ve Yönetimi Programı
Hautes Etudes du Goût

Takvim:

Yaz Dönemi (Haziran – Mart)
Güz Dönemi (Eylül – Haziran)

Öğrenci Nüfusu

Uluslararası 20000 Kayıtlı Öğrenci


Kabul Kriterleri ve Gerekli Belgeler

  • Başvuru formu ve bedeli
  • Résumé / Curriculum vitae (CV)
  • Niyet Mektubu
  • 2 adet pasaport formatında vesikalık fotoğraf
  • En az 18 yaşını doldurmuş olmak


Program Ücretleri:

Detaylı fiyat listesini görmek için tıklayınız.

Le Grand Diplôme® Program Bedeli: 49,200 €
Diplôme de Cuisine Program Bedeli: 28,850 €
Diplôme de Pâtisserie Program Bedeli: 22,800 €
Boulangerie Diploma Program Bedeli: 13,000 €
Basic Cuisine Program Bedeli: 10,600 €
Intermediate Cuisine Program Bedeli: 10,100 €
Superior Cuisine Program Bedeli: 10,300 €
Restaurant Managemnt Diploma Program Bedeli: 15,900 €
Art, Science and Wine Management Diploma Program Bedeli: 19,800 €
Diplôme Universitaire du Goût, de la Gastronomie et des Arts de la Table Program Bedeli: 7,500 € 

Sertifika başvuru ücreti: 500 euros
Le Grand Diplôme® başvuru ücreti: 1500 euros
 

Le Cordon Bleu'nun Türkiye yetkili kayıt ofisi olan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti (program içerikleri, başvuru koşulları, kabul detayları vs.) sunmasının yanı sıra aynı zamanda öğrencilerin burs imkanlarından faydalanmasını sağlamaktadır. Lütfen detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

Bilgi İstek Formu için tıklayınız
İletişime geçmek için tıklayınız 

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

 

İlgili Linkler: