BİLGİ İSTE İLETİŞİM
Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu dünya standartlarında programları ile mutfak ve otelcilik eğitimini en üst düzeyde sunmaya adanmış eğitim kurumlarının dünyaca ünlü bir ağdır.

Le Cordon Bleu 500 yılı aşkın bir süredir Fransız gastronomisinin temel taşı olmuştur. Le Cordon Bleu mutfak sanatlarının ustalık ve takdirini korumakta ve aktarmaya devam etmektedir. Kendi mutfak programları aracılığıyla Fransız mutfak tekniğinin muhafızı olarak kabul edilir.

Uluslararası alanda usta şefler ve endüstri profesyonellerince, Le Cordon Bleu öğrencilerin uygulamalı öğrenim yoluyla deneyim kazanmalarında, kendine özgü öğretim metodolojisini uygulamaktadır.

Le Cordon Bleu’da öğrenciler, restoran mutfakları, catering, restoran ve otel yönetimi, gazetecilik, danışmanlık, yemek servisi, yemek tasarımı ve eğitim gibi alanlarda geniş bir yelpazede, başarılı kariyer için gayret sarfetmektedir.

Yüzyılı aşkın bir süredir geleneksel ve mükemmeliyetçi yaklaşımıyla Le Cordon Blue ağı, Gastronomi, Hizmet ve İşletmecilikte yenilikçi ve en iyi uygulamayı sunmak için çalışmaktadır. Ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ile birlikte yürütülen eğitim, öğretim ve araştırma, genişleyen uluslararası bir ağ üzerinden sunulmaktadır. Bağımsız bir kuruluş olmasına rağmen Le Cordon Bleu ağı, aynı zamanda titizlik, alaka ve örnek bir kurumsal yapı  sağlamak için sanayi, eğitim ve üniversite ortakları ile işbirliği içinde çalışır.

Kategori

Açıklamalar

Kuruluş:

Paris 1895

Profil:

Dünyanın en büyük aşçılık okulu olup profesyonel eğitime yönelik bir öğrenim sunmaktadır

Yerleşke:

Programlar:

Culinary Arts Program
Baking and Pastry Arts Program
Culinary Operations Ön Lisans Programı
Culinary Management Lisans Programı

Takvim:

Yaz Dönemi (Haziran – Mart)
Güz Dönemi (Eylül – Haziran)

Öğrenci Nüfusu

Uluslararası 20000 Kayıtlı Öğrenci


Kabul Kriterleri ve 
Gerekli Belgeler

  • Başvuru formu ve bedeli
  • Résumé / Curriculum vitae (CV)
  • Niyet Mektubu
  • 2 adet pasaport formatında vesikalık fotoğraf
  • En az 18 yaşını doldurmuş olmak


Program Ücretleri:

Culinary yada Baking and Pastry Sertifika Program Bedeli: $19,550
Culinary yada Baking and Pastry Ön Lisans Program Bedeli: $39,250
Culinary Operations Ön Lisans Program Bedeli: $24,550
Culinary Management Lisans Program Bedeli: $49,600

İlgili Linkler: