ÜNİVERSİTE ARAŞTIR BİLGİ İSTE İLETİŞİM

Avustralya Dil Okulu Öğrenci Vizesi

Avustralya dünyanın en büyük adası ve en küçük kıtasıdır. Doğal konumu, büyüleyici doğal güzellikleri, tropik bitki örtüsü, zengin deniz altı yaşamı ve sevimli kanguruları ile her yıl 150.000'den fazla öğrenciye kaliteli bir dil eğitimi vermektedir. Öğrenci vizesi alan herkese verdiği yasal çalışma hakkı ile son yıllarda uzun dönem dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin favorisi haline gelmiştir. 

Avustralya Dil Eğitimi Vizesi (Vize 570)

Avustralya'da öğrenciler kanun gereği maksimum 50 hafta dil eğitimi alabilmektedirler. Minimum 40 haftalık eğitim başvurularında uzatılabilir  vize alabilmektedirler. 40 haftadan daha az vize başvurularında vize uzatımı Avustralya'dan yapılamamakadır. Kanun gereği öğrencilerin haftada 20 saat çalışma izni vardır. Bu izin resmi tatillerde ve okul tatillerinde full - time'a çıkmaktadır. 

Diğer Avustralya Öğrenci Vizeleri: 

İlköğretim ve ya Ortaöğretim Eğitimi (Vize 571)


Avustralya'da ilköğretim eğitimi ve onaylanmış orta öğretim öğrenci değişim programları ile eğitim alacak kişilere veriilen vizedir.

Mesleki Eğitim ve Meslek Eğitimi (Vize 572)

Avustralya'da bir meslekte usta öğreticilik, ustalık, kalfalık veya çıraklık belgesi seviyesinde eğitim almak isteyenler ve ya bir meslekte diploma etğitimi almak isteyenlere verilir.

Yüksek Eğitim (573)

Avustralya'da üniversite derecesi, önlisans derecesi, mezuniyet sertifikası, mezuniyet diploması, ve ya tezsiz yüksek lisans eğitimi almak isteyenlere verilen vizedir.

Üniversite Eğitimi Sonrası Araştırma (574)

Avustralya'da tezli yüksek lisans ve ya doktora araştırmaları yapmak için gitmek isteyenlere verilen vizedir.

Herhangi Bir Ünvan Vermeyen Eğitimler (575)

Avustralya'da herhangi bir sertifika ve ünvan vermeyen hazırlık kurslarına ve ya diğer sertifika ve ünvan vermeyen tam zamanlı kurslara ve ya farklı sınıflardaki kurslara katılmak isteyenlere verilen vizedir.

Avustralya Öğrenci Vizesi için gerekli belgeleri görmek için tıklayınız.

Avustralya Öğrenci Vizesi Gerekli Belgeler



İlişkili Diğer Yazılar:
» Tüm Yurtdışı Eğitim Makalelerimiz